FOTO: Disciplina Kičme digla atmosferu, Prodigy i Who See večeras zatvaraju kapije

Završeno je treće veče Exit festivala, a publiku u velikom broju privukli su Nicky Romero, Modestep, ali i domaći bend Disciplina Kičme.

Na razočarenje posetilaca, koncert Robina Šulca, na Dance Areni, otkazan je usled bolesti izvođača. Ipak, njegov izostanak nadomestili su Beatshakers, Nicky Romero i Feder.

Treći dan na glavnoj bini je otvorio novosadski bend Killo Killo Banda. Jedne od zvezdi večeri, rok bend Disciplina Kičme, za nešto više od sat vremena nastupa izvodio je pesme sa novog albuma "Opet.", ali i neke starije numere. Najveći broj posetilaca na centralnoj bini okupio je londonski dabstep bend Modestep.



Na Fusion bini nastupili su Balkanika, Iskaz, Lolobriđida i novosadski pank bend Ateist Rep, koji su zatvorili binu trećeg dana. Međutim, najveću žurku, na kojoj je zapaljeno i nekoliko baklji, napravio je londonski pank rok bend Cock Sparrer.

Osim koncerata preko stotine izvođača, posetioci festivala  mogli su i da učestvuju na tribini o Radio-televiziji Vojvodine, ali i da pogledaju filmove u Planetarijumu na Petrovaradinskoj tvrđavi.

Program Exit-a se završava večeras, kada će nastupiti Wiz Khalifa, The Prodigy, Josipa Lisac i rep bend Who See.

  • pteranodon

    10.07.2016 14:24
    Da li neko zna hoce li mozda veceras i Keba nastupiti ?
  • B.

    10.07.2016 14:21
    Dao bih odlikovanje svakom strancu koji dodje ovde.
  • Petar

    10.07.2016 13:29
    @Fric
    Prošetali sinoć kroz Gradić, daleko manje ljudi nego prethodnih godina i primetno je da malo ima stranaca.

    To sam i ja primetio. Ko bi normalan dolazio u drzavu gde te svako na ulici gleda kao da si mu poubijao celu familiju.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Exit

EXIT izglasan u top 10 festivala sveta

Jedan od vodećih svetskih muzičkih medija DJ Mag objavio je rezultate glasanja publike širom sveta za 100 najboljih muzičkih festivala, a EXIT se na ovoj listi našao među 10 najboljih.