VIDEO: Objavljen aftermovie ovogodišnje EXIT Avanture

Za naredni EXIT koji će biti održan od 6. do 9. jula sledeće godine na Petrovaradinskoj tvrđavi, za ulaznice se već prijavilo čak 20.000 posetilaca iz više od 60 zemalja sveta, koji će prvi imati šansu da nabave karte po najpovoljnijoj ceni.
Idućeg leta, EXIT će slaviti 50 godina od čuvenog "Leta ljubavi" (Summer of Love) 1967. kada je nastao revolucionarni hipi pokret koji je zauvek promenio svet, boreći se za mir, slobodu govora, ljudska prava, odnosno društvenu, rasnu i polnu ravopravnost.
 
Proteklo muzičko leto obeležili su EXIT i Sea Dance festival, koji zajedno čine EXIT Avanturu, a sve je to zabeleženo u novom, kratkom filmu kroz koji gledaoca vodi šumska vila čiji magični ples gradi tvrđavu sa svim tunelima, rovovima i mostovima, gde dovodi publiku i muzičare sa svih kontinenata i ostavlja im tragove za EXIT Leto ljubavi 2017. 
 
Lice EXIT magije igra mlada Sofija Milenković, pod rediteljskom palicom Sonje Petrović, u čijem scenariju se, uz malu pomoć glavne junakinje, upoznaju i likovi koje tumače Sunčica Milovanović, Miloš Đurović, Dimitrije Aranđelović i Ivana Milinković. 
 
Svi koji pogledaju i podele video na Facebooku i Twitteru uz hešteg #ExitMagicMovie automatski učestvuju u nagradnoj igri u kojoj će nasumično izvučena osoba dobiti ulaznice za EXIT Summer of Love 2017, uz smeštaj i prevoz za dvoje od Petrovaradina do Jaza.
 
Pogledajte zvanični Aftermovie EXIT Avanture 2016.
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Exit