Prijave za Egzitov "Youth Heroes" konkurs do kraja nedelje

Konkurs "Youth Heroes" koji su sa ciljem da pronađu novu generaciju mladih heroja pokrenuli Exit fondacija u saradnji sa NIS-om, uz podršku Radio-televizije Srbije, kompanije Ringier Axel Springer i HR Centra, traje još samo do kraja nedelje.
Exit i Naftna industrija Srbije već treću godinu zaredom objavljuju konkurs Youth Heroes za mlade heroje Srbije iz ukupno četiri oblasti: obrazovanja i nauke, preduzetništva i kreativnih industrija, društvenog aktivizma i kulture i umetnosti. Konkurs je otvoren do 18. februara, a nosioci titule Youth Heroes biće proglašeni na proleće ove godine. 
 
Odabrani vredni i uspešni mladi ljudi dobiće zasluženo priznanje i medijsku promociju, dok će njihova dostignuća biti predstavljena vršnjacima i široj javnosti putem medija. Svi pobednici dobiće ulaznice za festivale EXIT, Sea Star i Sea Dance, poklon paket od izdavačke kuće Vulkan i kurseve za lično usavršavanje HR centra, a prvoplasirane u svakoj kategoriji očekuje i novčana nagrada u iznosu od 100.000 dinara.
 
Pravo prijave na konkurs imaju svi mladi sa državljanstvom Srbije ili sa prebivalištem na teritoriji Srbije uzrasta od 15 do 30 godina koji imaju posebna dostignuća, nagrade, priznanja iz oblasti obrazovanja/nauke, preduzetništva i kreativnih industrija, društvenog aktivizma, kulture/umetnosti, a pozvani su i kandidati koji su se prijavljivali na ovaj konkurs prethodne dve godine, a ispunjavaju navedene uslove.
 
Prijavni formular dostupan je sajtu www.youth-heroes.org  ili na ovom linku, a prijave sa konkursnim obrascem treba poslati na email exitfoundation@exitfest.org do 18. februara 2018. godine. Mlade heroje mogu nominovati organizacije, institucije, mediji i zainteresovani pojedinci ili se mogu prijaviti samostalno.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Exit