"Ratovi zvezda" naknadno dodati u nominacije za nagradu Kritiks čojs

Odbor direktora filmskih priznanja Kritiks čojs dodao je film "Ratovi zvezda: Buđenje sile" kao njihovu ovogodišnju 11. nominaciju za najbolji film.

To udruženje objavilo je svoje nominacije prošle nedelje, ali se odbor ponovo sastao da bi dodao novi nastavak Ratova zvezda Džej Džej Abramsa, pošto članovi udruženja nisu videli taj film pre nego što su poslali svoje predloge.

Mnoga udruženja koja dodeljuju filmske nagrade, kao što je Zlatni globus, nagrada stranih novinara u Holivudu, objavili su svoje nominacije pre nego što su stigli da vide film "Buđenje sile". Izuzetak je bio Američki filmski institut koji je stavio taj film na svoj spisak deset najboljih filmova u protekloj godini, pošto je odložio objavljivanje liste da bi njegovi članovi mogli prvo da vide film.

Ceremonija dodele "Kritiks čojs" nagrada biće održana 17. januara u Los Anđelesu. Po broju nominacija vodi film "Pobesneli Maks: Autoput besa" koji ih ima 13. Dobitnike bira 250 članova udruženja američkih i kanadskih televizijskih, radio i onlajn kritičara.

Autor: Beta

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.