Pirati se izvinili Tarantinu

Pirati su uputili javno izvinjenje režiseru Kventinu Tarantinu zato što su njegov film "The Hateful Eight" postavili na internet.
"Žao nam je što smo prouzrokovali probleme puštajući u javnost ovako dobar film pre nego što se pojavio u bioskopima", saopštila je grupa Hive-CM8 u poruci na Reditu. "Nije nam bila namera da bilo kome pričinimo štetu, pojma nismo imali da će postati tako popularan za tako kratko vreme. Želeli smo da podelimo ovaj film sa svima koji nisu sebi mogli da priušte da ga vide u bioskopima", piše u poruci.
 
Film "The Hateful Eight" pojavio se u bioskopskim salama na katolički Božić, ali je na internet ‘procureo’ 21. decembra. Grupa Hive-CM8 navela je da je film "odličan, zanimljiv i top kandidat za nagrade" i preporučila ljudima da plate da ga vide.
 
"Molimo vas da podržite producente i film pogledate u bioskopima, onako kako bi trebalo. Njima je taj novac potreban za pokrivanje troškova pravljenja filma", zaključili su.
 
Autor: CNN/ foto: AFP

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.