Al Paćino trebalo da glumi u filmu "Star Wars"

Svi znamo da Harison Ford nije bio prvi izbor za ulogu Hana Soloa u popularnoj "Star Wars" franšizi. Prvi izbor bio je niko drugi nego Al Paćino.

Ovih dana dosta se prisećamo istorije i šta je sve moglo da bude, od toga kakav bi film bio "The Phantom Menace" da ga je režirao Ron Hauard, pa do toga kakav bi Anakin Skajvoker bio Leonardo Dikaprio, da je prihvatio ulogu.

I u ovom slučaju postavlja se isto pitanje. Možete li da zamislite Paćina u ulozi Soloa? Paćino je, prisećajući se ponude, za "The Hollywood Reporter" izjavio: "Uloga je bila rezervisana za mene, ali ja nisam razumeo scenario".

Danas je možda čudno da ovo čujemo, ali sedamdesetih godina prošlog veka SF nije bio, što bi se reklo, aktuelni i rasprostranjeni žanr. U njega se nije ulagalo i više je ličio na žanr koji predstavlja filmove B produkcije. Tehnologija tada i tehnologija danas nisu mogle da se uporede.

Osim toga, za Paćina, koji je dobijao uloge poput one u "The Godfather"-u, uz Marlona Branda, Roberta Duvala, Džejmsa Kana i ostale veličine, ovo je tada možda bio i korak unazad.

Međutim, "Star Wars" je uspeo da postavi standarde za SF filmove budućnosti i odatle je sve krenulo uzbrdo. Paćino definitivno nije na gubitku s ovim odbijanjem, ali možete li ga zamisliti u "Star Wars" filmu?

Autor: Blockbuster.rs

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.