VIDEO: Objavljeno tačno vreme premijere nove sezone "Igre prestola"

HBO potvrdio je da će premijera šeste sezone serije "Igre prestola" biti 24. aprila u 21 čas.

Serija će biti emitovana u 10 epizoda.

"Igra prestola" je najgledanija serija u istoriji HBO-a i scenario prvi put neće pratiti objavljenu knjigu jer je autor Džordž R. R. Martin kasnio pri završetku sledećeg poglavlja svoje serije knjiga.

"Verujte mi da mi nije ugodno da pišem ovo. Vi ste razočarani, moji urednici su razočarani, izdavači, HBO, moji agenti i strani izdavači, prevodioci - svi su razočarani, ali niko ne može biti razočaran više od mene. Želeo sam više od ičega da mogu reći da je knjiga "Vetrovi zime" završena pre poslednjeg dana 2015. godine, ali knjiga nije završena", rekao je pisac.

Serija je snimana od jula do decembra 2015. godine u Severnoj Irskoj i Španiji.

Iako su za lika Džona Snoua rekli da je mrtav, pojavio se na snimanju, tako da fanovi mogu očekivati i njega u novoj sezoni.

Autor: 021

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.