Entoni Hopkins se kaje zbog Hanibala Lektora

Britanski glumac Entoni Hopkins izjavio je da žali što je tumačio lik Hanibala Lektora.
U intervjuu koji je dao sajtu The Wrap, 78-godišnji glumac rekao je da je prvi film u kom je glumio ovog opasnog sociopatu, "Kad jaganjci utihnu", za koji je nagrađen Oskarom, jedni za koji se može reći da je "okej". Hopkins, međutim, duboko žali što je pristao da reprizira tu rolu u nastavcima "Hanibal" i "Crveni zmaj", koji su premijerno prikazani 2001. odnosno 2002.
 
On smatra da je trebalo da se ugleda na Džodi Foster, koju je u tim filmovima zamenila Džulijan Mur, i prepusti nekom drugom ulogu Hanibala. Na pitanje novinara da li postoji mogućnost da ponovo igra monstruoznog ljudoždera, Hopkins je kratko odgovorio: "S tim sam zauvek završio".
 
Čuveni horor iz 1991. i njegovi nastavci, kojih je bilo ukupno tri sa "Hanibalovim odrastanjem", nisu loša uspomena samo za Entonija Hopkinsa, već i za bračni par iz Pensilvanije koji je pozajmio kuću za snimljene nekih od najjezivijih scena. Skot i Barbara Lojd već mesecima bezuspešno pokušavaju da prodaju svoju kuću. Čak i nakon što su spustili cenu, nije im se javio nijedan ozbiljan kupac.
 
Autor: Tanjug

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.