Odložena premijera novog nastavka filma "Star wars"

Sledeći naslov čuvene franšize "Star Wars", koji je u bioskopima trebalo da se pojavi 26. maja 2017. godine, odložen je za 15 decembar, saopštila je kompanija Dizni.

Dizni nije precizirao razlog odlaganja, ali moguće je da su u pitanju izmene u scenariju na koje se Rajan Džonson odlučio zbog izuzetno pozitivne reakcije publike na "Buđenje sile".

Džonson je skratio vreme koje je dva nova ženska lika trebalo da provedu na ekranu. Umesto toga, publika će imati prilike da više uživa u društvu Rej, Fina i Poa.

Film se može pohvaliti zaradom od više 861 milion dolara na domaćem terenu i 1.89 milijardi na globalnom nivou, što ga čini trećim najuspešnijim ostvarenjem na svetu, odmah iza Avatara i Titanika.

Sledeći naslov trenutno je u pretprodukciji, a snimanje će početi sledećeg meseca u Londonu.

Premijera filma "Rogue One: A Star Wars Story" nije pomerana - još uvek se planira za 16. decembar 2016. godine.

Autor: B92

  • Arthur Dent

    23.01.2016 09:24
    Pa verovatno zato što se više novca zaradi u vreme Božićne šoping euforije nego u maju

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.