Švarceneger najavio nastavak "Konana varvarina"

Arnold Švarceneger najavio je snimanje novog nastavka legendarnog "Konana varvarina".

Kako je rekao, naziv filma biće "Konan osvajač", a u bioskopima bi trebalo da se nađe krajem naredne godine. Takođe, glumac je izneo i određene detalje o radnji budućeg filma.

"U miru i harmoniji godinama sedim na prestolu vladajući svojim širokim carstvom. Međutim, pojavljuje se neko ko želi da me svrgne. Eto, to je otprilike radnja filma", rekao je Švarceneger.

Kako je rekao, scenario je skoro pa završen, a trenutno se vrši selekcija mogućih reditelja i glumaca. Mnogi spekulišu kako će 68-godišnjak lično uzeti režisersku palicu u svoje ruke.

Prvi "Konan" izašao je davne 1982. godine i posle serijala "Terminator", ovaj film je najpopularnije ostvarenje u kojem je glumio Švarceneger. U 2011. godini pojavio se "Konan varvarin 3D", u kojem je glavnu ulogu tumačio Džejson Momoa, međutim, filmski kritičari širom sveta ovaj nastavak su proglasili debaklom.

Izgleda da je na Švarcenegeru da vrati "Konanov" ugled.

Autor: 021

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.