VIDEO: Film kojeg se Dikaprio stidi

Junak holivudskog hita “Povratnik” koji mu je osigurao nominaciju za Oskara za najbolju mušku ulogu i dan danas se stidi niskobudžetnog filma “Don’s Plum” koji je snimio 1996. godine.
Film prati grupu tinejdžera koja se svake nedelje okuplja u lokalnom kafiću kako bi diskutovala o događajima iz svojih praznih života. Da li zbog loše glume ili prestiža, Leo se danas jako stidi tog filma.
 
“Snimio sam ga iz usluge i obećali su mi da će film prikazivati samo na manjim festivalima", pravdao se Leonardo Dikaprio.
 
Štaviše, on je uspeo da zabrani emitovanje filma u Americi i Kanadi, ali on se nedavno pojavio na internet, a objavio ga je producent Dejl Vetli.
 
"Dosta je cenzure. Leo, ne bojim te se. Tuži me", rekao je. Ipak, film je ubrzo nestao sa stranice na kojoj je postavljen. 
 

Autor: 021

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.