VIDEO: Trejler za prvi srpski naučno-fantastični film

Od producenata filmova "Mamula" i, "Zona mrtvih", dolazi "Procep" Dejana Zečevića koji je najavljen kao prvi srpski naučno-fantastični film.

Ovaj uzbudljivi naučno-fantastični triler će premijerno biti prikazan na ovogodišnjem Festu, a u redovnu distribuciju kreće 28. aprila.

Glavne uloge tumače ikona horor žanra Ken Foree, slovenačka glumica Katarina Cas, srpska zvezda Dragan Mićanović, talentovani Denis Murić kao i živa legenda američke televizije Monti Markam.

Liz Vejd, agentkinja CIA, koja je spavač u Beogradu, dobija zadatak da se pridruži timu srpskih i američkih agenata koji su poslati da nađu američki špijunski satelit koji se srušio negde u Srbiji, i da izvuku informacije koje bi otkrile misteriju zašto je došlo do pada. Međutim, kada stignu na lokaciju otkriće da je umesto satelita nešto drugo došlo iz svemira, nešto što nije sa ovog sveta.

Dok im vreme ističe, agenti će morati da se izbore sa zlom koje ih okružuje i da shvate šta se dogodilo u svemiru, pre nego što nastupi apokalipsa.

Autor: Hello.rs

  • /

    13.02.2016 08:30
    /
    vidi se da reditelj skolovan u srbiji
    -
  • @hn

    12.02.2016 21:50
    hahahahaa kusta da ekranizuje horor? mislim filmovi mu jesu horor ali u drugačijem smislu? kontam da on odradi horor eventualno bi bio kao evil dead trilogija pa bi ga možda ljudi gledali kao sprdačinu... kusta horor, facepalm.....
  • Dada

    12.02.2016 16:26
    Glupost.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.