Džoni Dep u tajnom filmu igra Donalda Trampa

Američki milijarder Donald Tramp postao je lik u video-satiri, a glavnu ulogu je preuzeo Džoni Dep.
Na filmu je rađeno više meseci, i to u tajnosti, a to u Holivudu nije baš lako.
 
Na internet-stranici "Funny or Die" projekat je objavljen u pravo vreme, jer je u izborima za republikanskog predsedničkog kandidata Donald Tramp u Nju Hempširu upravo proslavio ubedljivu pobedu. Tvorci ove satire se nadaju da će uz malo sreće Trampu "ići na živce". 
 
Pronađena je jedna video-kaseta iz godine 1988. To je dokumentacija o Donaldu Trampu koju je on lično snimio. Napisao je, naravno, scenario, komponovao muziku i obavio montažu. 
 
"Donald Trump's The Art of the Deal. The Movie" se prikazuje u dizajnu tipičnom za osamdesete, kao "Dalas" ili "Poroci Majamija". Osamdesetogodišnja zvezda Keni Logins peva filmski song i sve vreme se tehnički oponaša nesavršenost video-kasete. 
 
Maska iza koje se krije Džoni Dep je ubedljiva, svaka bora, svaki gest, a i plava kosa je savršeno fenirana. Donald Tramp puca od samopouzdanja, pokazujući svojim savremenicima koje bos. 
 
Iz pozadine se začuje glas - Donald Tramp je naprosto sposoban. Novac, moć, ugled i jena istočnoevropska ženska. Ali njegov uspeh ne dolazi iznebuha - Time se film poziva na Trampov bestseler iz osamdesetih "Tajna uspeha". Film želi da objasni kako se može ući u poslove sa nekretninama i kako se uspešno vode poslovni pregovori. 
 
U svojoj desetoj godini Tramp je video fotografiju koja će mu promeniti život, fotografiju dečaka koji zadivljen stoji pred Tadž Mahalom. Tramp se zakleo da će sagraditi svoj Tadž Mahal. Tri decenije kasnije to mu je pošlo za rukom. 
 
"Trump's Castle" je kazino. U filmu Tramp kaže da je njegovo delo čak za klasu bolje od indijskog uzora, jer ga je on podigao u Nju Džersiju, što ima više sjaja nego tamo neko mesto u Indiji.
 
U filmu gostuju i reperi "The Fat Boys", ali i vanzemaljac Alf, koji pun obožavanja drži govor na Trampovoj svadbi sa Ivankom. 
 
Na filmu je rađeno više meseci, i to u tajnosti, a to u Holivudu nije baš lako. Na početku su svi mislili da se projekat mora brzo završiti. Šef satiričnog sajta "Funny Or Die", Oven Burk, objasnio je u izjavi za "Njujork tajms" da su on i njegov tim na početku snimanja bili uvereni da se Tramp neće dugo održati kao kandidat. Džoni dep je zato snimio sve svoje scene za samo četiri dana. - Bizarno je to što Tramp nije iščezao, ali smo tako dobili više vremena za produkciju. 
 
Režiser je Džeremi Koner. Film satirično fokusira Trampovu megalomaniju, prepoznatljivu još devedesetih. Dobre poente i sitne zlobe nisu retkost. Recimo, kada Alf kaže Trampu - Svi te znaju kao čoveka koji ljude nikada ne bi diskriminisao zbog boje kože. U tom trenutku kelneru-crncu ispadne poslužavnik. 
 
Ostaje da se vidi da li će film postići zacrtani cilj - da razobliči Trampa pred američkom javnošću. Naime, Donald Tramp ima mnogo poklonika čija je ljubav prema njemu, za razliku od ljubavi koju pokazuje Alf, zaista ozbiljna.
 
Autor: Dw.de

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.