U Dubrovniku postavljanje scenografije za "Ratove zvezda"

Raniji navodi da će delovi osme epizode "Ratova zvezda" biti snimani u Dubrovniku, izgleda da su počeli sa realizacijom, pošto su već počeli radovi na scenografiji.

Dubrovački dnevnik piše da se datum snimanja popularne franšize bliži i da je zbog toga već počelo postavljanje scenografije.

Na Stradunu su postavljene skele, improvizovani zidovi i šatori potrebni za snimanje naučnofantastičnog blokbastera. Hrvatski mediji prenose da će snimanje u Dubrovniku početi 9. marta.

Autor: RTS, foto: Dubrovački dnevnik

  • /

    24.02.2016 08:51
    /
    a sta ono snimaju galeb i djeprdni u svrbiji
  • B

    23.02.2016 09:06
    "Pa da ga povecamo malo. " - Malog? Sinišu?
  • iiiii

    23.02.2016 01:35
    Ajde breeee da ih zovemo da snimaju tako de su mislili ovaj beograd na vodi da prave. Pukli Arapi nece od tog nista da bude...aj sad dok je krs i lom da snimimo Ratove zvezda , posle mozemo tematski park da napravimo: Ratovi Zvezda Granda i Farme npr. moze da se zove. Eto. Jos ne naplacujem ideje. Posto nam je budzet mali. sinisa. Pa da ga povecamo malo.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.