Leonardo Dikaprio i Oskar oborili rekord na društvenim mrežama

Američki glumac Leonardo Dikaprio sinoć nije samo osvojio najprestižniju nagradu u svetu filma, već je bio i ubedljivo vladajuća tema na društvenoj mreži Tviter, oborivši rekord komičarke i voditeljke Elen Dedženeris brojem "tvitova" u minutu.

Popularna društvena mreža objavila je da je trenutak Leovog proglašenja najboljim glumcem oborio rekord objava povezanih s Oskarima – čak 440.000 u minutu.

Time je nadmašio dosadašnji rekord od 255.000 tvitova u minutu koje je izazvao selfi Elen Dedženeris sa dodele Oskara 2014. godine.

Druga dva momenta koja su privukla najveću pažnju sinoć jesu dodela nagrade za najbolji film Pod lupom i dodela šestog Oskara Pobesnelom Maksu.

Autor: agencije

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.