Džordž Kluni se oprašta od glume

Glumac Džordž Kluni (54) objavio je da planira da stavi tačku na svoju karijeru, jer misli da je prestar.
On kaže da misli da publika više ne želi da gleda čoveka u njegovim godinama. - Mislim da niko ne želi da gleda kako neko stari - rekao je on za BBC.
 
- Kamera je veoma nezahvalna stvar, pa starenje postaje nešto čega ste svesni, pa se sve manje i manje pojavljujete na ekranima. Trudim se da izaberem filmove koji mi najviše odgovaraju, a s godinama ima ih sve manje - kaže Kluni, te dodaje da je to mnogo teže ženama.
 
Kluni zato ima druge planove za karijeru. - Godine sam proveo na ekranu i sad sam u fazi da razumem da ne mogu da ostanem ispred kamere do kraja života. Zabavnije je, a i beskrajno kreativnije, baviti se režijom.
 
Režiju Kluni naziva svjom prvom ljubavlju i poslom u kojem zaista uživa. - Imao sam velikog uspeha, a imao sam i manje uspešnih filmova, ali sve je to deo iskustva. Ali tvrdim da je jako zabavno.
 
Iako je poznatiji po glumačkim angažmanima, Kluni je ostavio impresivan trag i iza kamere. Režirao je filmove "Laku noć i srećno", Martovske ide, "Leatherheads" i "Ispovesti opasnog uma". 
 
Autor: BBC
  • Kaya

    22.05.2016 23:07
    Kakva kompleksaška izjava!
    Bogu hvala pa pravi glumci ovako ne razmišljaju.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.