Uskoro počinje snimanje drugog dela crtaća "Frozen"

Ljubitelji animiranog hita "Frozen" (Zaleđeno kraljevstvo) imaju razloga da se raduju jer će krajem marta početi snimanje nastavka ovog crtaća.

Tu vest je otkrila Kristen Bel, koja posuđuje glas jednom od glavnih likova filma - Eni, sestri i najboljoj prijateljici Elze (Idina Menzel), devojke koja dodirom stvara sneg i led.

Bel je istakla da su ona i ostatak ekipe - Idina Menzel, Džonatan Grof i Džoš Gad "skoro pa počeli sa snimanjem".

"Priča je upravo napisana i još se dorađuje, ali mislim da bi snimanje trebalod a počne krajem meseca. Priča je sjajna i odiše kvalitetom", kazala je Bel u intervjuu za "Collider".

"Ceo tim je takav da nikad ne bi objavili nešto samo da bude objavljeno. Zbog toga im je i bilo potrebno tako mnogo vremena samo da najave snimanje drugog dela", dodala je.

Još nisu izabrane pesme koje će biti korišćene u crtanom filmu.

Autor: 021

  • pedja

    22.03.2016 12:52
    Aha
    Bitne li vesti...
  • maja

    21.03.2016 20:10
    Divno,jedva cekam

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.