Mekgregor: Scenario za nastavak Trejnspotinga je odličan

Škotski glumac Juan Mekgregor potvrdio je da će glumiti u nastavku filma "Trejnspoting" i dodao da je scenario za novi film "zaista, zaista, zaista dobar".
Mekgregor, koji je u modernom klasiku Denija Bojla iz 1996. godine tumačio ulogu Rentona, izjavio je da na nastavak čeka isto onoliko koliko i obožavaoci.
 
"Prošlo je deset godina otkako je Irvin Velš napisao nastavak romana pod nazivom ‘Porno’. Bilo je mnogo očekivanja i nagađanja, ali isto to važi i za mene", rekao je Mekgregor.
 
On je dodao da pre deset godina nije želeo da učestvuje u snimanju nastavka, odnosno da nije bio spreman za to i da ni scenario nije bio napisan. Takođe navodi da je ovaj proces bio toliko brz da su svi glumci tek nedavno dobili primerke dovršenog scenarija.
 
"Scenario je odličan. Da nije tako, ne verujem da bi iko od nas želeo da učestvuje u tome. Niko od nas ne bi želeo da pravi loš nastavak. Ali pošto smo svi zadovoljni, evo nas", zaključio je glumac.
 
Naziv filma i datum premijere još nisu objavljeni, ali je saopšteno da će snimanje početi u maju.
 
Autor: Independent
  • Čekićar

    31.03.2016 09:23
    ccc...
    Ma bravo! Jedva čekam!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.