Nintendo pravi animirani film sa likovima iz videoigara

Nakon što je Nintendo najavio kako se okreće VR tehnologiji, objavili su još jednu novost - likove iz videoigara "oživeće" u animiranim filmovima.

Prošlo je više od 20 godina otkako su se iskonski likovi Nintenda pojavili u filmu Super Mario Bros, a sada je došlo vreme za novu i moderniju ekranizaciju. Japanska firma još nije saopštila detalje, ali odlučili su da će produkcija filmova biti jedno od budućih ulaganja.

Portparol Makoto Vakae kazao je kako još nije utvrđeno da li će filmovi biti prikazani u bioskopima ili će biti u prodaji na DVD-u. Istaknuto je kako Nintendo nije zainteresovan za produkciju akcionih filmova sa živim ljudima, već za animacije.

Ipak, fanovi likova Nintendovih videoigara ne treba da očekuju film ove godine.

Pokemoni su licencirani za korišćenje u seriji filmova, ali nije jasno da li će se pojaviti u novom projektu.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.