Ben Aflek neće režirati svog Betmena

Ben Aflek više nije na čelu projekta "Betmen", iako će on i dalje biti čovek u kostimu u novom filmskom poglavlju priče o čuvenom heroju.
Aflek je debitovao kao Brus Vejn u ne tako blistavom filmu "Betmen protiv Supermena", videćemo ga sa maskom i u "Justice League", ali je u žiži ipak njegov projekat "Betmen" koji je trebalo i da režira. 
 
Međutim, umesto da se ekipa priprema za početak snimanja ovog leta, sada se traži novi reditelj. 
 
Kako je saopštio Aflek, odluku je doneo zajedno sa studijom "Vorner".
 
"Postoje neki likovi koji zauzimaju posebno mesto u srcima miliona ljudi. Ova uloga zahteva fokus, strast i moje najbolje moguće izdanje. Postalo je jasno da ne mogu da radim obe stvari na neophodnom nivou. U dogovoru sa studijom sam odlučio da pronađem saradnika i reditelja koji će zajedno sa mnom raditi na ovom velikom filmu. I dalje sam u projektu, pravimo ga, ali trenutno tražimo reditelja. Ostajem ekstremno posvećen projektu i jedva čekam da ga oživim zbog fanova širom sveta", rekao je Aflek. 
 
Američki mediji su odluku povezali sa lošim kritikama i zaradom njegovog novog filma "Live by Night", a "Vorner" je saopštio samo da "podržava Afleka i da kompanija ostaje posvećena njegovom projektu". 
 
Aflek ostaje autor scenarija za film, zajedno sa prvim čovekom filmskog dela kompanije DC Džofom Džonsom. Jedino ime koje se spominje kao mogući režiser je Met Rivs, poznat po filmu Cloverfield i po novim "Planetama majmuna".

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.