Aksel Rouz i Sleš rade na povratku benda "Guns N' Roses"?

Dvojica najpoznatijih članova legendarnog benda "Guns N' Roses" Aksel Rouz i Sleš navodno su blizu dogovora o ponovnom ujedinjenju i povratku benda na pozornicu uz niz velikih koncerata.
Američki mediji pišu da bi se povratak grupe koja je harala rok scenom mogao dogoditi na festivalu "Coachella" u Kaliforniji, te da su u 2016. u planu i drugi koncerti na velikim stadionima.
 
"Billboard" je citirao izvore bliske bendu koji kažu da grupa dogovara letnju turneju na 25 stadiona američkog fudbala, a da svaki koncert vredi tri miliona dolara.
 
Fanovi Gansa, iako bi voleli da ponovo slušaju ovaj bend uživo, nisu oduševljeni ponovnim susretom Aksela i Sleša s obzirom na to da su njih dvojica protekle dve decenije proveli vređajući jedan drugog u medijima. Na pozornici su poslednji put zajedno bili 17. jula 1993. godine na turneji "Use Your Illusion Tour" u Buenos Ajresu.
 
Autor: 021
  • Very hard to please

    30.12.2015 12:40
    You know where you are
    You're in the jungle baby!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika