Lejdi Gaga priređuje spektakl u čast Bouvija

Američka pevačica Lejdi Gaga obećala je spektakl za sva čula na predstojećoj dodeli "Gremi" nagrada, kojim će odati poštu nedavno preminulom britanskom muzičaru Dejvidu Bouviju.
Ona je izrazila nadu da će njen performans dolikovati preminuloj rok legendi, s obzirom na to da je Bouvi voleo eksperimente. 
 
"Gremi" nagrade biće dodeljene u ponedeljak, jedva mesec dana nakon smrti jedne od najuticajnije ličnosti u pop kulturi, pionira "glam roka" koji je, očigledno, inspirisao i Lejdi Gagu. 
 
Organizatori najveće noći u muzičkoj industriji kažu da će nastup koji ekscentrična pevačica priprema biti izuzetno inovativan. "Mislim da do sada ništa slično nismo videli. Ovo je veoma ambiciozan nastup i zaista smo uzbuđeni zbog toga", rekao je producent Erik Kuk. 
 
U kompaniji "Intel" kažu da su razvili specijalne efekte za spektakl na dodeli nagrada koja će biti uživo prenošena iz Los Anđelesa. Bouvi, koji je nedavno preminuo u 69. godini života, osvojio je samo jednu "Gremi" nagraduLejdi Gaga, koja planira da ove godine izda novi album, ali ne iznosi mnogo detalja o tome, kaže da se kao mlada umetnica "zaljubila" u njegovu muziku.
 
Autor: Tanjug

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika