FOTO: Eagles of Death Metal vratili se da dovrše tragično prekinuti koncert

Eagles of Death Metal vratili su se u Pariz kako bi priredili koncert za koji je njihov frontmen Džesi Hjuz rekao da je njihova "sveta dužnost", nakon što ga je prekinuo smrtonosni teroristički napad 13. novembar.

Američku rok grupu oduševljeno je pozdravila publika u koncertnoj sali Olimpia, a mnogi od njih preživeli su napad.

Koncert u sali Bataklan pre tri meseca prekinut je napadom trojice terorista, koji su ubili 90 ljudi, a napad je bio deo usklađenih napada islamskih militanata širom Pariza, u kojima je ubijeno 130 ljudi.

"Ne mogu dopustiti da loši momci pobede. Moram ponovo da budem sa svojim prijateljima. Moramo ovo da završimo ne za nekog drugog, nego za nas. Govorim o svima koji su bili u Bataklanu", rekao je Hjuz u intervjuu za francusku televiziju Tele. Na zahtev benda, preživeli iz Bataklana su pušteni na koncert besplatno.

Članovi benda iz Kalifornije odali su poštovanje žrtvama na improviziranom spomeniku u koncertnoj sali u decembru kada su nastupili kao predgrupa U2.

Autor: Hina

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika