VIDEO: Holivudski spot Bajage bez njega

Los Anđeles i Holivud pokazali su se kao idealna scenografija novog spota za pesmu “Kad mesec prospe rekom srebra sjaj”, koju Momčilo Bajagić-Bajaga izvodi sa bluz bendom “Point Blank” i legendarnim gitaristom YU grupe Dragim Jelićem.

- Ovo je možda jedini spot u mojoj karijeri u kome se ne pojavljujem. U stvari, ne pojavljuje se niko od muzičara koji su snimali ovu pesmu. Gledajući snimljen materijal iz Los Anđelesa došli smo do zaključka da imamo prelepe kadrove koji dovoljno govore sami za sebe - kaže Bajaga.

U spotu, koji je u produkciji “Long Pleja” sniman nedavno u Los Anđelesu, pojavljuje se manekenka Zorana Adžić, nekadašnja reprezentativka Srbije u atletici koja poslednjih godina radi u Sjedinjenim Državama, a većinu kadrova je uradio "tajmlaps" tehnikom kamerman Dragoslav Ulić-Dag.

Dnevni deo spota “Kad mesec prospe rekom srebra sjaj” čine skejt park i kadrovi plaže “Venis bič“, art deko i neo barok zgrade u ulici Brodvej i vožnja ulicom Mulholand drajv, a noćni prikazuju savremenu arhitekturu u centru Los Anđelesa i vožnju Holivudom.

Autor: Blic

  • ana

    24.02.2016 22:37
    leonad Cohen
  • Boom-bar

    19.02.2016 19:01
    Point Blank
    Mekani blues prilagodjen Bajagi ali jako zanimljiv spot,zahvaljujuci prelepoj Zorani.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika

Ozi Ozborn optužio Kanje Vesta za krađu

Britanski muzičar Ozi Ozborn optužio je američkog repera Kanjea Vesta da je bez dozvole na svom novom albumu koristio deo iz verzije pesme nekadašnjeg rok grupe Black Sabbath "War pigs".