Zvanično: Sanja Vučić predstavlja Srbiju na Evroviziji

Sanja Vučić iz grupe ZAA predstavljaće Srbiju na Evroviziji.

Sanja će se za naklonost publike i stručnog žirija 43 zemlje Evrope i Australije boriti kompozicijom "Goodbye" Ivane Peters, koja je i tekstopisac numere. Aranžman potpisuju – za simfonijski orkestar Ivan Ilić, dirigent Big benda RTS-a, a za programing Uroš Marković.

"Predstavnik Srbije na ovogodišnjem 'Evrosongu' izabran je na internom konkursu RTS-a. Ove godine predstavljamo jednu mladu i izuzetno talentovanu pevačicu, čija će interpretacija i energija, verujemo, biti iznenađenje kako za domaće, tako i za inostrane ljubitelje Pesme Evrovizije", kaže Dragan Ilić, šef delegacije Srbije na "Pesmi Evrovizije“.

"Ovakav princip omogućio je da RTS na takmičenje pošalje jedno novo lice, za koje smatramo da će srpsku pesmu predstaviti na najbolji način. Iza izvođača stoje svi resursi RTS-a, uključujući orkestre, aranžere, producente koji rade u našoj kući, tako da po prvi put RTS na 'Evrosong' šalje kompoziciju koja je u najvećoj meri urađena svim raspoloživim autorskim i tehničko-produkcionim kapacitetima Radio-televizije Srbije“, dodao je Ilić.

Nakon predstavljanja izvođača, u specijalnoj emisiji "Pesma Srbije za Evropu Sanja Vučić iz grupe ZAA predstavljaće Srbiju na Evroviziji.“ gledaoci u Srbiji i širom sveta moći će premijerno da čuju kompoziciju koju će Sanja Vučić ZAA pevati u ime Srbije u Stokholmu.

Emisija je na programu u subotu, 12. marta, u 21 sat na RTS-u.

Autor: RTS

  • Felacije

    13.03.2016 03:54
    Koji zev.
  • ns

    08.03.2016 08:50
    Nije ovo ta pesma, ćitajte tekst, premijerno se izvodi u subotu.
  • Vladimir

    08.03.2016 07:49
    Ukusi su razliciti
    Meni pesma dobra. Ali za Eurosong da li je, pitanje je. Kako zvuči, mogli smo i EYESBURN poslati. Recimo Agony ili Lyrical.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika