Otvoren konkurs za učešće na Gitarijadi

Centar za kulturu i turizam grada Zaječara raspisao je konkurs za učešće demo bendova na 50. Gitarijadi, koja će biti održana od 11. do 13. avgusta na Gradskom stadionu u Zaječaru.
Prijave za učešće šalju se elektronskim putem - popunjavanjem obrasca na sajtu Gitarijade: www.gitarijada.org <http://www.gitarijada.org/>. Uz obrazac prijave neophodno je priložiti: snimke dve autorske kompozicije u ukupnom trajanju do 10 minuta (mp3/wma/ach), tekstove kompozicija na maternjem jeziku, spisak članova benda sa kontaktima, kratku biografiju, kontakt listu i fotografiju benda (jpg).
 
Bendovi su u obavezi da u prijavi posebno označe kompoziciju koja će biti objavljena na Youtube kanalu Gitarijade. Konkurs se zaključuje 31. jula u ponoć. Lista prijavljenih bendova biće objavljena 1. avgusta na sajtu festivala. 
 
Zavisno od broja prijavljenih bendova biće organizovane mini Gitarijade na kojima će biti izabrano 10 bendova koji će nastupiti u dva polufinala 11. i 12. avgusta.
 
Demo bendovi iz zemalja regiona plasiraće se na 50. Gitarijadu pobedom na partnerskim festivalima u svojim zemljama.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika