Počinje prodaja Exit ulaznica, prvi potvrđeni izvođači uskoro

Interesovanje za ulaznice Exit festivala je dvostruko veće nego prethodnih godina.
Odmah po završetku ovogodišnjeg festivalskog izdanja, u roku od svega pet dana, za prve ulaznice prijavilo se čak 20.000 fanova iz preko 60 zemalja sveta.
 
Svi prijavljeni u tom periodu, kao i prvi kupci ulaznica od prethodnih godina, već nabavljaju svoje ulaznice, i to ranije nego pre.
 
U sredu, 7. decembra, tačno u podne, počinje i globalna prodaja ulaznica za Exit Summer of Love 2017. Ulaznice u Srbiji, kao i do sada, prodavaće se na sajtu i blagajnama prodajne mreže Gigstix.com, i to po prvoj, poklon ceni od  5.990 dinara, što predstavlja uštedu od čak 65% u odnosu na punu cenu.
 
Prve ulaznice za EXIT svake godine se rasprodaju za svega nekoliko sati, a njihova sledeća cena biće viša.
 
Prvi kupci ulaznica pored velike uštede, automatski postaju i članovi Exit Trajba, zajednice fanova koji imaju posebne pogodnosti i popuste, a kojima će naredne godine, kao i do sad, prvima biti ponuđene nove ulaznice po najpovoljnijoj ceni. I ove godine, prve ulaznice bile su dostupne članovima Exit Trajba čak mesec dana pre početka redovne prodaje.
 
Exit festival biće održan od 6. do 9. jula 2017. na Petrovaradinskoj tvrđavi i biće u znaku proslave 50 godina od čuvenog "Leta ljubavi 1967", kada je nastao revolucionarni hipi pokret koji je zauvek promenio svet, boreći se za mir, slobodu govora, ljudska prava, odnosno društvenu, rasnu i polnu ravnopravnost. 
 
Prvi potvrđeni izvođači biće objavljeni uskoro. Pogledaj zvanični Aftermovie EXIT Avanture 2016. 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika

Ozi Ozborn optužio Kanje Vesta za krađu

Britanski muzičar Ozi Ozborn optužio je američkog repera Kanjea Vesta da je bez dozvole na svom novom albumu koristio deo iz verzije pesme nekadašnjeg rok grupe Black Sabbath "War pigs".