Čak 9 pesama Eda Širana na zvaničnoj britanskoj Top 10 listi

Na zvaničnoj nedeljnoj listi top 20 singlova u Velikoj Britaniji nalazi se svih 16 pesama sa novog albuma britanskog kantautora Eda Širana.
Trećim studijskim albumom "Divide" Širan je srušio niz značajnih statistika. Na muzičkoj platformi Spotifaj njegov album preslušan je 374.721.898 puta za sedam dana i drži rekord za najviše puta preslušano izdanje u samo jednom danu od objavljivanja.
 
Na zvaničnoj top listi prvi šest pesama su sve sa novog Širanovog albuma, zatim sedmo mesto zauzima "Something Just Like This" Čejnsmokersa i Koldpleja, a dalje od osmog pa do 15. je sve Širan. Pesma Shape Of You na prvom je mestu, na drugom je Galway Girl, a na trećem Castle On The Hill.
 
"Nikada u svom životu nisam očekivao da ću imati devet pesama na listi top 10. Nešto tu nije u redu! Ali sam veoma srećan zbog toga", naveo je Širan za Bi-Bi-Sijev Radio 1.
 
"Divide", objavljen 3. marta, treći je po redu album po brzini prodaje u istoriji Velike Britanije. Ispred njega su Adel sa albumom "25" i "Oejzis" sa albumom "Be Here Now".

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika