Preminuo suprug Selin Dion

Suprug i menadžer pevačice Selin Dion, Rene Anželil (73), preminuo je danas nakon duge borbe sa rakom grla.

Rene, koji je otkrio kanadsku pop divu, umro je u svom domu u Las Vegasu, javile su agencije.

Inače, supružnici su bili u braku od 1994.

"Više detalja o ovoj tragediji će biti saopšteno naknadno. Porodica moli da se poštuje njihova privatnost u ovom trenutku žalosti", saopštila je portparolka pevačice.

Anhelil se borio s rakom gotovo 20 godina i preminuo je u Las Vegasu samo dva dana posle 74. rođendana i mesec dana nakon 21. godišnjice braka.

On je navodno 1981. stavio hipoteku na kuću kako bi platio Selinin prvi album “La voix du bon Dieu” , a par je tek 1993. javno otkrio da je u vezi. Pevačica je u martu otkrila da se stanje njenog supruga pogoršava i da sve obroke uzima preko cevčice. Zbog toga je napravila i pauzu u karijeri kako bi se posvetila njemu i deci.

Par ima blizance Edija i Nelsona (5) i sina Renea Čarlsa Mlađeg (15). Anhelil je dete majke Kanađanke i oca Sirijca. Rođen je u Montrealu, a karijeru je započeo u Kvebeku sa grupom Les Baronnets.

Menadžer u muzičkoj industriji postao je 1972.

Autor: Tanjug

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Poznati

Tejlor Svift postala milijarderka

Američka pevačica Tejlor Svift je postala milijarderka, prema najnovijoj rang listi bogatstva svetskih poznatih ličnosti koju je preneo časopis Forbs.

Svađa političara u Aziji zbog Tejlor Svift

Ugovor Tejlor Svift s organizatorima njenih koncerata u Singapuru, gde će ona u sklopu svoje svetske turneje održati čak šest konceata, prerastao je i u političko pitanje u jugoistočnoj Aziji.