Glumac Dragan Nikolić primljen na VMA

Glumac Dragan Nikolić hitno je primljen na VMA, jer mu se zdravstveno stanje naglo pogoršalo. On je smešten na urgentno odeljenje zbog problema sa plućima.

Legendarni glumac kome je pozlilo u petak ujutru, bio je smešten prvo u Urgentnom centru. Naš poznati glumac se već godinama bori sa komplikacijama sa debelim crevom i plućima. Problemi su se pojavili još 2012. godine, kada je takođe hospitalozovan na Vojno-medicinskoj akademiji.

U februaru prošle godine je operisao debelo crevo, a tada mu je najveću podršku u procesu oporavka dala supruga Milena Dravić. Lečenje je trajalo šest meseci, a Nikolić je bio i na rehabilitaciji u Vrnjačkoj Banji. Odatle je poslat kući sa pozitivnim prognozama lekara.

Autor: Kurir

  • Svakako

    01.02.2016 16:53
    Kancer
    Kancer je to.
  • Cockey Call

    31.01.2016 15:02
    Druže Prle, nedaj se. ; )

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Poznati

Tejlor Svift postala milijarderka

Američka pevačica Tejlor Svift je postala milijarderka, prema najnovijoj rang listi bogatstva svetskih poznatih ličnosti koju je preneo časopis Forbs.

Svađa političara u Aziji zbog Tejlor Svift

Ugovor Tejlor Svift s organizatorima njenih koncerata u Singapuru, gde će ona u sklopu svoje svetske turneje održati čak šest konceata, prerastao je i u političko pitanje u jugoistočnoj Aziji.