VIDEO: Džoi iz Prijatelja će voditi "Top Gear"

Američki glumac Met Leblank, najpoznatiji po ulozi Džoija iz "Prijatelja", vodiće sa Krisom Evansom novo izdanje kultne emisije Top Gear, objavio je BBC.

Leblank je sarađivao sa britanskom kućom u seriji "Episodes", a svojevremeno je bio i gost u emisiji Top Gear.

"Kao neko ko je lud za automobilima i veliki obožavalac Top Geara, velika mi je čast i veoma sam uzbuđen što ću biti deo novog poglavlja ove kultne emisije. Kakvo uzbuđenje", rekao je "Džoi".

Evans, koji je nasledio mesto "vođe ekipe", nakon burnog razlaza BBC sa Džeremijem Klarksonom, rekao je da će sa Leblankom imati "posao iz snova".

"Kao i ja, Met je dugogodišnji zaluđenik za automobile i uzbuđen sam što se priključuje ekipi. To što ćemo moći da doživimo najluđe zamisli vezane za automobile i putovanja zajedno na ekranu je posao iz snova", rekao je Evans.

Emisija će početi sa emitovanjem u maju, a BBC je najavio da će uskoro biti objavljena i ostala imena koja će raditi na projektu.

Inače, Leblank je gostovao u emisiji Top Gear 2012. godine, a domaćin mu je bio bivši voditelj Džeremi Klarkson. Glumac je tada učestvovao i u takmičenju poznatih ličnosti pod nazivom "Star in a Reasonably Priced Car" i postigao najbolji rezultat na stazi (1:42.1) - što ga je možda i kvalifikovalo da bude izabran za novog voditelja ovog šou programa.

Autor: B92

  • Top Gear fan

    05.02.2016 09:30
    Može BBC da se trudi da održi TG ali bez Klarksona, Hemonda i "kapetana sporog" Meja ništa... Lično mislim da su se zeznuli...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Poznati

Svađa političara u Aziji zbog Tejlor Svift

Ugovor Tejlor Svift s organizatorima njenih koncerata u Singapuru, gde će ona u sklopu svoje svetske turneje održati čak šest konceata, prerastao je i u političko pitanje u jugoistočnoj Aziji.