Sud naredio pevačici da mora da sarađuje sa svojim silovateljem

Njujorški sud odlučio je da američka muzičarka Keša mora da ostane ugovorno obavezana sa kompanijom "Soni" i izdavačkom kućom "Kemosabe" koju je stvorio Doktor Luk, producent za kojeg Keša tvrdi da ju je drogirao i silovao na njen 18. rođendan, a kasnije nastavio sa zlostavljanjem.

Američka pevačica je ranije zatražila od suda da raskine njenu ugovornu obavezu kako ne bi morala da sarađuje sa Doktor Lukom, čije je pravo ime Lukas Sebastijan Gotvald.

Ipak, sudija Širli Kornrajh odbila je zahtev jer Keša nije tražila raskid zbog zlostavljanja, već je išla po tački da je ugovor nepravedan i da ide na interes izdavačke kuće.

Nakon čitanja odluke, Keša je briznula u plač u sudnici. "Znam da ne mogu da radim sa njim. Fizički ne mogu. Ne osećam se bezbedno“, rekla je posle izlaska iz sudnice.

Hiljade njenih obožavalaca okupilo se ispred zgrade suda da joj pruži podršku, a brojne poznate ličnosti i kolege su preko društvenih mreža izrazile žaljenje i bes zbog odluke da Keša mora da nastavi da sarađuje sa "Sonijem“ i izdavačkom kućom "Kemosabe" na narednih šest albuma.

Autor: RTS

Teme

Keša

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Poznati

Tejlor Svift postala milijarderka

Američka pevačica Tejlor Svift je postala milijarderka, prema najnovijoj rang listi bogatstva svetskih poznatih ličnosti koju je preneo časopis Forbs.

Svađa političara u Aziji zbog Tejlor Svift

Ugovor Tejlor Svift s organizatorima njenih koncerata u Singapuru, gde će ona u sklopu svoje svetske turneje održati čak šest konceata, prerastao je i u političko pitanje u jugoistočnoj Aziji.