Mič Vajnhaus: Nisam zadovoljan što je film o Ejmi dobio Oskara

Ako ste mislili da bi otac preminule pevačice Ejmi Vajnhaus trebalo da bude srećan zato što je dokumentarac o životu njegove ćerke dobio Oskara, varate se.
On je žestoko kritikovao film i rekao da nije zaslužio zlatnu statuetu. "Uvek sam bio ponosan na moju devojčicu. Ejmi neće dobiti Oskara, samo Asif Kapadija (reditelj dokumentarca). O tome je reč... o Asifu. Sve je zavarao", rekao je Vajnhaus.
 
"Ne menjam svoje stanovište samo zato što je film dobio Oskara. To je negativna, sramna i lažna slika Ejmi. Ispravićemo to", naveo je otac pevačice.
 
Mič Vajnhaus u početku je pružao podršku projektu, ali kada je pogledao konačnu verziju, u kojoj se vidi i pad njegove ćerke u pakao zavisnosti od droge i alkohola, promenio je stav i rekao da film od njega pravi zlikovca.
 
U julu je najavio da i sam planira da snimi dokumentarac o životu svoje ćerke, koji će, kako kaže, biti u drugačijem tonu.
 
Autor: klix.ba

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Poznati

Svađa političara u Aziji zbog Tejlor Svift

Ugovor Tejlor Svift s organizatorima njenih koncerata u Singapuru, gde će ona u sklopu svoje svetske turneje održati čak šest konceata, prerastao je i u političko pitanje u jugoistočnoj Aziji.