Skaj Vikler alkoholisan vikao ispred štanda DS

Policija je podnela prekršajnu prijavu protiv repera Đorđa Miljenovića, poznatijeg kao Skaj Vikler, jer je alkoholisan izazvao incident kod štanda DS u Beogradu.

On je danas u beogradskom naselju Banovo Brdo u vidno pripitom stanju vikao isred štanda Demokratske stranke.

Incident se dogodio u Požeškoj ulici kod broja 104, kada je Miljenović pod dejstvom alkohola prišao štandu DS i obratilo se aktivistima: "Kakvi potpisi, šta radite tu, šta glumite, bežite odatle".

Autor: B92

  • Koji

    05.04.2016 12:39
    je
    Koji je to balvan, zahvaljujući Pinku on je navodno "muzičar i reper", repovi devedesetih.
    Žalosno i bedno!
  • beksi

    30.03.2016 10:07
    ...
    I ovaj mladic presao u SNS tabor???
  • ajs

    30.03.2016 02:18
    ojha
    Izuzetno je vazno nastaviti niz, svako treba da sledi njegov primer i ocisti svoj komsiluk od modernih sekti, parazita i tumora drustva! Sledeci put cu izaci na izbore kad politicke stranke budu zabranjene zakonom, ne smeta mi da to bude nikad ali u tom slucaju nikad nam nece biti bolje! Pazarite 10 jaja i paljba :)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Poznati

Svađa političara u Aziji zbog Tejlor Svift

Ugovor Tejlor Svift s organizatorima njenih koncerata u Singapuru, gde će ona u sklopu svoje svetske turneje održati čak šest konceata, prerastao je i u političko pitanje u jugoistočnoj Aziji.