Anđelina Džoli ipak nije hospitalizovana zbog anoreksije

Iako je prvobitno javljeno da je Anđelina Džoli hitno je hospitalizovana zbog ozbiljnih zdravstvenih problema izazvanih anoreksijom, kako su preneli strani mediji, glumica je te navode demantovala.
"Anđelinina težina, koja je rapidno opala posle razvoda od Breda Pita, sada se slobodno može nazvati anoreksijom", pisali su strani mediji pre tri dana. 
 
Međutim, zvezda brojnih holivudskih hitova demantovala je tu vest jednostavno pojavljivanjem u javnosti sa svojom decom. Ona je viđena u društvu svoje dece, obezbeđenja i instruktora skijanja, a kako su primetili mediji, njeno zdravstveno stanje je bilo u redu.
 
Histeriju u vezi sa njenim zdravljem izazvao je magazin "National Enquirer" koji je preko cele naslovne strane pustio uznemirujuće fotografije Hitne pomoći ispred glumičine vile, ali i fotografiju na kojoj se vidi ona. Kako se naknadno ispostavilo, radi se o fotomontaži.
 
Američki novinari su masovno osudili ovakav potez tabloida, uz konstataciju da je nejasno kako i zašto su se odlučili da objave ovu priču.
  • za

    04.01.2017 16:24
    Možda da 021 proveri vest pre
    http://www.gossipcop.com/angelina-jolie-hospitalized-weight-meltdown-mental-breakdown/#0

    baš ste našli časopis kom se može verovati na reč. Možda ponekad da proverte izvore sa kojih prenosite vest. Ili samo želite senzacionalan naslov
  • Mile kontra

    02.01.2017 18:52
    Zdravo zivo!
    Sta uradi od zene onaj coek Hleb :-) sve joj je uzo i zena umre od glada. Ustajte feministkinje!
  • za ocekivati

    02.01.2017 18:22
    Toj zeni nesto psihicki ocito fali, dovoljno je videti sta radi i kako se ludo ponasa a pogled govori dovoljno. Nije joj trebalo dati starateljstvo.A

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Poznati

Tejlor Svift postala milijarderka

Američka pevačica Tejlor Svift je postala milijarderka, prema najnovijoj rang listi bogatstva svetskih poznatih ličnosti koju je preneo časopis Forbs.

Svađa političara u Aziji zbog Tejlor Svift

Ugovor Tejlor Svift s organizatorima njenih koncerata u Singapuru, gde će ona u sklopu svoje svetske turneje održati čak šest konceata, prerastao je i u političko pitanje u jugoistočnoj Aziji.