Džordž R. R. Martin uskoro objavljuje novu priču

Pisac Džordž R.R. Martin objaviće uskoro novu priču smeštenu u svet u kojem se dešava radnja serije "Game Of Thrones", kao i njegovih knjiga na osnovu kojih je serija snimljena.

Ova priča biće objavljena kao deo antologije "Book of Swords", prenosi MTV.

Prema onome što je Amazon otkrio, antologijsko izdanje čini "petnaest originalnih priča koje slave zlatno doba mačevanja i mudrosti ove fantazije, uključujući i novu priču Džordža R.R. Martina, smeštenu u Game of Thrones svet".

Sajt "Winter Is Coming" piše da je moguće da će ova priča obuhvatiti neki od ranije odbačenih materijala iz priča "The Princess and The Queen" i "The Rogue Prince".

Poznato je, primera radi, da je "The Princess and The Queen" priča u originalnoj verziji imala 80.000 reči, ali da je tek 30.000 ušlo u konačnu verziju koja je objavljena 2013. u antologiji "Dangerous Woman".

  • Odin

    11.02.2017 14:23
    Nema
    Rekao je da nece biti knjiga, zavrsice preko serije.
  • FQL

    29.01.2017 23:02
    Piši brže Martine nastavak Leda i Vatre, nerviraš fanove odugovlačenjem. I jedi manje krofni.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Poznati

Tejlor Svift postala milijarderka

Američka pevačica Tejlor Svift je postala milijarderka, prema najnovijoj rang listi bogatstva svetskih poznatih ličnosti koju je preneo časopis Forbs.

Svađa političara u Aziji zbog Tejlor Svift

Ugovor Tejlor Svift s organizatorima njenih koncerata u Singapuru, gde će ona u sklopu svoje svetske turneje održati čak šest konceata, prerastao je i u političko pitanje u jugoistočnoj Aziji.