Posmrtni ostaci Džudi Garland prebačeni u Holivud

Posmrtni ostaci američke glumice Džudi Garland, zvezde filma "Čarobnjak iz Oza", prebačeni su u mauzolej s njenim imenom na groblju Holivud forever.
Porodica i prijatelji Džudi Garland održali su privatnu komemoraciju na njen 95. rođendan. 
 
Glumica je bila sahranjena u Njujorku, ali su njena deca Lajza Mineli, Lorna Laft i Džo Laft, odlučila da vrate majčino telo "nazad u Holivud". Oni su u saopštenju dostavljenom agenciji Asošiejted pres izrazili zahvalnost milionima obožavalaca lika i dela Džudi Garland na konstantnoj ljubavi i podršci. 
 
Porodica je saopštila ranije ove godine da je prebacila telo Džudi Garland u Los Anđeles, navodeći da je njihova majka želela da bude sahranjena u blizini svoje porodice. 
 
Džudi Garland, glavna junakinja filmova "Čarobnjak iz Oza" i "Potraži me u Sent Luisu", umrla je 1969. godine u 47. godini.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Poznati

Svađa političara u Aziji zbog Tejlor Svift

Ugovor Tejlor Svift s organizatorima njenih koncerata u Singapuru, gde će ona u sklopu svoje svetske turneje održati čak šest konceata, prerastao je i u političko pitanje u jugoistočnoj Aziji.