Uklonjeni sporni bilbordi sa likom Melanije Tramp

Bilbordi sa likom Melanije Tramp i sloganom "Samo zamislite koliko daleko možete da stignete sa malo engleskog" uklonjeni su danas u Zagrebu nakon što je advokatica prve dame SAD zapretila tužbom.
Bilbordi su bili deo marketinške kampanje jedne privatne škole engleskog jezika koja je nastojala da privuče građane da uče engleski uz podsećanje na lično iskustvo američke prve dame.
 
Melanija Tramp, međutim, nije prihvatila to što je navodno trebalo da bude duhovita poruka i njena slovenačka advokatica Nataša Pirc-Musar zatražila je da bilbordi budu hitno uklonjeni. Ona  je rekla da je zadovoljna činjenicom da je škola priznala da je prekršila zakon i da su bilbordi danas uklonjeni.
 
"Još uvek analiziramo moguće dalje pravne korake", navela je Pirc-Musar.
  • Gustav

    20.09.2017 08:56
    Mogli bi i u Srbiji
    Samo sa drugim jezikom. Recimo Ruski, i sa slikom Meljničenkove...
  • Lalo

    19.09.2017 12:18
    Ha ha
    Genijalno...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Slavili Hitlerov rođendan, pa privedeni

Austrijska policija saopštila je da je privedeno četvoro Nemaca nakon što su položili bele ruže na prozor kuće u kojoj je rođen Adolf Hitler u zapadnoj Austriji, povodom godišnjice njegovog rođenja.