Ukusan krem sa bananom i keksom
Sastojci:
1 banana
400ml kokosovog mleka
500ml slatke pavlake
1 puna kašika ekstrakta vanile
1 konzerva 400g breskvi (polovine)
5 kašika mrvljenog keksa od đumbira
Priprema:
1. Oljuštite i iseckajte bananu na kolutove.
2. Stavite bananu u tiganj sa kokosovim mlekom. Pustite da provri, a zatim isključite ringlu, pokrijte poklopcem i ostavite da odstoji 15 minuta.
3. Umutiti pavlaku sa vanilom u velikoj posudi za mešanje dok se ne formira glatka smesa.
4. Izvadite kolutove banane iz kokosovog mleka i stavite ih na dno čaše za serviranje. Sipajte i malo mleka odozgo.
5. Stavite polovinu breskve preko banana. Sipajte šlag preko voća.
6. Na kraju pospite mrvljenim keksom i služite.
Autor: Stvarukusa
Komentari 0
Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.
Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.
Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.
Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.
Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.
Napiši komentar