Recept dana: Mlad krompir s kajmakom

Ovo jelo savršeno je za vikend ručak.

Kilogram mladih krompira ostrugati od kožice, iseći na delove, posoliti i ostaviti ih tako pola sata.

U šerpu staviti jednu kašiku maslaca, spustiti na zagrejani maslac krompir, pa ga pržiti dok ne porumeni. 

U isprženi krompir dodati sitno isečenog peršunovog lišća, zatim ga preliti sa 125 grama rastopljenog kajmaka i ostaviti da se u kajmaku krčka još 10 minuta.

Izručiti krompir na posudu i služiti uz neko pečenje.

Autor: 021.rs

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Hrana i piće

VIDEO: Spljošteni kroasani novi hit

Kroasani su, zbog svoje hrskavosti i prozračne teksture mnogima omiljena peciva. Zato se ljubiteljima kroasana možda neće svideti to da su najnoviji hit kroasani koji se pre pečenja - spljošte.