Recept dana: Banatska masna pogača

Uz svaki obrok, najbolje ide domaća pogača.

Kada jednom isprobate ovaj recept, uvek ćete mu se vraćati.

Da biste pripremili banatsku masnu pogaču, potrebno je:

1 kg brašna

1 svež kvasac

malo mleka

malo mlake vode

so

mast

Priprema se na sledeći način:

Rastvorite kvasac u malo mlakog mleka, pa kada nadođe, sipajte brašno.

Dodajte so i postepeno po potrebi mlaku vodu.

Gledajte da Vam testo ne bude previše tvrdo. Kada zamesite smesu, razvucite je i stavite u rernu.

  • :P

    28.09.2016 09:09
    U salo.
  • Ја

    27.09.2016 21:53
    "*"
    А где нестаде маст ?
  • ste

    27.09.2016 15:03
    ode mast u propast
    A mast?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Hrana i piće

VIDEO: Spljošteni kroasani novi hit

Kroasani su, zbog svoje hrskavosti i prozračne teksture mnogima omiljena peciva. Zato se ljubiteljima kroasana možda neće svideti to da su najnoviji hit kroasani koji se pre pečenja - spljošte.