VIDEO: Kolač neobične glazure zaludeo svet

Internet je potpuno poludeo za kolačem koji spolja izgleda bajkovito, a iznutra je spoj svega što volimo.

Kao da to nije dovoljno, njegova priprema ne može biti lakša.

Kolač Ksenije Penkine potpuni je hit na društvenim mrežama. Razlog za to su njene "staklene glazure" zbog kojih svaki kolač izgleda poput malog umetničkog dela. Ono što Ksenijin kolač čini drugačijim je njegova unutrašnjost.

Kolač se priprema tako što se u polukružni kalup stavlja smesa za čokoladni krem, potom kolačić poput mančmeloua, a na vrh svega obični okrugli keks po izboru.

Kolač potom ide u zamrzivač, a kad se zaledi prelije se čokoladnom glazurom. Pre posluživanja kolačiće treba pustiti da se lagano odmrznu i to je sve.

  • pitam se

    09.10.2016 23:42
    Mleko je verovatno jedan od "bajkovitih" sastojaka, a mozda i jaja?
    http://youtu.be/udiBgzcqNNY
    http://youtu.be/lk49AaXbZnI

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Hrana i piće

VIDEO: Spljošteni kroasani novi hit

Kroasani su, zbog svoje hrskavosti i prozračne teksture mnogima omiljena peciva. Zato se ljubiteljima kroasana možda neće svideti to da su najnoviji hit kroasani koji se pre pečenja - spljošte.