Limončelo - piće koje je zaludelo internet

Korisnici interneta oduševljeni su receptom za liker od limuna za koji su potrebna četiri sastojka.
Limončelo je veoma teško napraviti, a ceo proces traje i do tri nedelje, ali jedna blogerka tvrdi da ovaj liker može da bude gotov za 10 dana. 
 
Umesto skupocenog pića za poklon, dragim osobama možete da poklonite liker koji ste sami napravili i pritom uštedeli novac. 
 
Potrebni sastojci su litar votke, deset limunova, pet šoljica vode i četiri šoljice šećera.
 
Limun je potrebno oprati i oguliti, staviti koru u staklenu posudu i preliti je votkom. Nakon deset dana stajanja, votka će poprimiti žutu boju, a nakon ceđenja u nju treba dodati prokuvanu vodu i šećer. Pre sipanja u flaše, liker je potrebno procediti još jednom, nakon čega je spreman za konzumiranje.
  • пола виагре

    11.12.2016 03:04
    Колико се види из рецепта није потребно 10 лимуна, већ кора од 10 лимуна?
  • SONJA

    10.12.2016 17:59
    LIMONSHELO
    ODAVNO SE KORISTI LIMONCHELOI TO NAJCESCE SE PIJE KAO DIGESTIV POSLE VECERE
    I I U ITALIJI NIJE TAKO SKUP A PIJE SE MALA CASICA
    CAO
  • bzy

    10.12.2016 16:55
    Limonchelo postoji odavno. Korisnici interneta nisu referrnce za informisane ljude sa širokom opštom kulturom.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Hrana i piće

VIDEO: Spljošteni kroasani novi hit

Kroasani su, zbog svoje hrskavosti i prozračne teksture mnogima omiljena peciva. Zato se ljubiteljima kroasana možda neće svideti to da su najnoviji hit kroasani koji se pre pečenja - spljošte.