Kako da znate da je nezadovoljan seksom sa vama

Muškarci vole seks, to nikada nije bila tajna, ali dugo se pričalo o tome da vole bilo kakav seks, dokle god ga imaju redovno. Ipak, to ne samo da nije tako, nego postoji veliki broj muškaraca koji su jako nezadovoljni svojim seksom.

Muškarci vole seks, to nikada nije bila tajna, ali dugo se pričalo o tome da vole bilo kakav seks, dokle god ga imaju redovno. Ipak, to ne samo da nije tako, nego postoji veliki broj muškaraca koji su jako nezadovoljni svojim seksom.

Evo kako nam to suptilno pokazuju:

Želi da pogleda film do kraja

Koliko god film bio dobar, većina muškaraca će kada spomenete seks jednostavno uzeti daljinski i ugasiti televizor. Ako vaš dečko na vašu inicijativu reaguje tako da ipak želi da odgleda ceo film, verovatno nije baš lud za seksom s vama.

Ne gleda vas u oči

Naravno da vas neće gledati u oči sve vreme, ali muškarci koji nisu zadovoljni seksom najčešće će izbegavati kontakt očima tokom celog odnosa. Tako im je lakše da glume da je sve u redu.

Forsira poze koje ne volite

Ukoliko mu je stalo do vas, on će se potruditi da i vama u krevetu iskustvo bude puno užitka. Onaj koji je nezadovoljan će prestati da razmišlja o vašem zadovoljstvu i misliće samo na sebe.

Dekoncentrisan je

Svakom se desi da se zamisli, ali muškarac koji uživa u seksu s vama neće biti u stanju da razmišlja ni o čemu. Onaj koji ima vremena da brine o poslu ili obavezama, jednostavno nije previše zainteresovan za ono što se dešava u krevetu.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Ljubav i sex

Koliko u proseku traje seks?

Rezultati istraživanja koje je sprovela kompanija LoveHoney pokazala je koliko parovi vremena daju predigri, pa i samom seksu.

Tri omiljene seks poze muškaraca

Čak 800 muškaraca je istaklo da im tri poze pružaju najveće zadovoljstvo, kao i da im je pogled tada na svoje partnerke veoma uzbudljiv.

Najbolje poze za oralni seks

Ponavljanje istih poteza, na istim mestima može vas dovesti do monotonog seksa, zbog čega bi s vremena na vreme trebalo da uvodite neke nove igre.

Pet pitanja za bolji seks

Iako je mnogim ženama neprijatno da razgovaraju o seksu, to može da ima višestruku korist za samu vezu sa partnerom.