I odrasli vole da se igraju...

Evo malog vodiča za devojke koje žele da kupe nešto u erotik šopu, ali ih je suviše blam da se osvrću i razgledaju.
Evo malog vodiča za devojke koje žele da kupe nešto u erotik šopu, ali ih je suviše blam da se osvrću i razgledaju.

Vibrator

Vibratori su nam svima poznati i prvenstveno se koriste za spoljašnju stimulaciju klitorisa što žene najčešće dovodi do orgazma. Ukoliko je to prvenstveno vaš cilj kupite vibrator. Postoje različite vrste pa tako možete na njima kontrolisati brzinu vibriranja dok se igrate sami kod kuće ili sa svojim partnerom. Kada birate vibrator donesite odluku o njegovom intenzitetu i glasnoći. Što je napravljen od mekšeg materijala, tiši je. I dobro bi bilo da obezbedite dosta punih baterija.

Dildo

Ukoliko želite da doživite osjećaj penetracije, tzv. dildo je dobar izbor. On ne vibrira i može da se koristi vaginalno i analno. Pazite da ima neko proširenje na kraju da se ne bi izgubio prilikom igre. Prilikom kupovine donesite odluku o njegovoj dužini i širini. Ako pak želite stimulaciju G tačke izaberite dildo sa zakrivljenim vrhom. Postoje čak i kombinacije dilda i vibratora i možda je to čak i najbolja opcija za vas.

Japanske kuglice

40-tih godina prošlog veka dr Arnold Kegel je razvio vežbe za jačanje vaginalnih mišića, koji mogu da oslabe usled porođaja ili godina. Primećeno je da te vežbe pružaju znatno zadovoljstvo prilikom seksa.

I tako su žene dobile još jednu igračku - japanske kuglice odnosno "Love balls". One mnoge dovode do neslućenih vrhunaca koristeći ih što vaginalno što analno.

Postoji još niz proizvoda od fetiš odeće, lubrikanata, šaljivih seksi igačaka, međutim u čitavoj zabavi potrebno je pripaziti na sledeće: pre upotrebe obavezno pročitajte uputstva i izbegavajte materijale na koje ste alergični. Pre i nakon upotrebe igračku operite antibakterijskim sapunom i vrućom vodom.

Ukoliko nikako ne možete da skupite hrabrosti i uđete u seks šop, a imate neodoljivu želju da kupite neku "igračku", uvek nešto možete da potražine on-line.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Ljubav i sex

Koliko u proseku traje seks?

Rezultati istraživanja koje je sprovela kompanija LoveHoney pokazala je koliko parovi vremena daju predigri, pa i samom seksu.

Tri omiljene seks poze muškaraca

Čak 800 muškaraca je istaklo da im tri poze pružaju najveće zadovoljstvo, kao i da im je pogled tada na svoje partnerke veoma uzbudljiv.

Najbolje poze za oralni seks

Ponavljanje istih poteza, na istim mestima može vas dovesti do monotonog seksa, zbog čega bi s vremena na vreme trebalo da uvodite neke nove igre.

Pet pitanja za bolji seks

Iako je mnogim ženama neprijatno da razgovaraju o seksu, to može da ima višestruku korist za samu vezu sa partnerom.