Naučnici utvrdili koji tip žene je sklon analnom seksu

Naučnici su uspeli da otkriju "tip" žene koja će najverovatnije imati analni seks.
Naučnici su uspeli da otkriju "tip" žene koja će najverovatnije imati analni seks.

Reč je o ženama u dvadesetim godinama bez religioznih stavova i višim primanjima i edukacijom, pokazalo je istraživanje objavljeno Žurnalu seksualne medicine. Istraživanje je pokazalo i da je analni seks češći kod udatih žena koje žive sa svojim partnerima nego što je to slučaj sa singl devojkama. Pored ovog tipa, otkriveni su i drugi faktori koji mogu ukazivati na to da je devojka spremna na analni seks: imala je seks sa ženom, nenamernu trudnoću, izgubila je nevinost pre šesnaeste godine i u poslednjih 12 meseci je imala problema sa seksualno prenosivom infekcijom.

Međutim, sa kojim tipom devojke su najveće šanse za ovu vrstu seksa? To su devojke u vezi bez religioznih opredeljenja.

Isto istraživanje je pokazalo da je jedna od tri heteroseksualne žene probala analni seks. Studija je proučavala seksualni život 10.463 strejt žena starosti između 15 i 44 godina. Istraživači su otkrili da je 36,3 odsto njih imalo analni seks barem jednom u svom životu. Navodno, mnogima se to uopšte nije svidelo zato što je svega 13,2 odsto ispitanica reklo da su imale analni seks u poslednjih 12 meseci.

  • Sedam

    09.09.2015 08:12
    Ovo za čuvanje nevinosti kod bogobojažljivih tradicionalno nastrojenih devojaka analnim seksom je redovna pojava. Samo, ne prijavljuje se istraživačima.
  • komšija

    08.09.2015 22:28
    Vole i udate, posebno one u monotonim brakovima ;)
  • 08.09.2015 22:21
    Naprotiv, devojke iz religioznih porodica cesto koriste analni seks da bi sacuvale nevinost do ulaska u brak.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Ljubav i sex

Koliko u proseku traje seks?

Rezultati istraživanja koje je sprovela kompanija LoveHoney pokazala je koliko parovi vremena daju predigri, pa i samom seksu.

Tri omiljene seks poze muškaraca

Čak 800 muškaraca je istaklo da im tri poze pružaju najveće zadovoljstvo, kao i da im je pogled tada na svoje partnerke veoma uzbudljiv.

Najbolje poze za oralni seks

Ponavljanje istih poteza, na istim mestima može vas dovesti do monotonog seksa, zbog čega bi s vremena na vreme trebalo da uvodite neke nove igre.

Pet pitanja za bolji seks

Iako je mnogim ženama neprijatno da razgovaraju o seksu, to može da ima višestruku korist za samu vezu sa partnerom.