Prvi legalni svingerski klub u Srbiji

U Velereču kod Gornjeg Milanovca otvoren je prvi legalni klub svingera u Srbiji. Članarina je 2.000 dinara, kome se ne svidi dobija pare nazad.
U Velereču kod Gornjeg Milanovca otvoren je prvi legalni klub svingera u Srbiji. Članarina je 2.000 dinara, kome se ne svidi dobija pare nazad.

Otvoren je prvi klub svingera u Srbiji - potpuno legalan, registrovan baš za tu delatnost, sa svim potrebnim papirima, piše "Press". Reklamni putokaz do ove "kuće greha", kako je neki nazivaju, mami sa Ibarske magistrale, na samom ulasku u Milanovac. Uz natpis "Svingers klub" istaknuto je i radno vreme, od 21 do četiri sata ujutru, svim danima osim ponedeljkom.

Za neupućene, svingeri su oni koji upražnjavaju seks uz razmenu partnera. Ipak, dvorište i usamljena kuća pored magistrale ni po čemu ne nagoveštavaju da se takve stvari svake noći odvijaju iza prozora sa navučenim zavesama. Ali, vlasnik prvog kluba svingera u Srbiji, Miodrag Maj (62) nije ni računao na neobaveštene. Klub je otvorio pre 15 dana, u kući od oko 250 kvadrata, koju je na nasleđenom imanju izgradio pre deset godina i za sada je zadovoljan.

I sam ljubitelj svingerskih druženja, ovaj Kragujevčanin, koji je po sopstvenim rečima više od četiri decenije kao zlatar krstario Evropom i Južnom Amerikom, rešio je da se upusti u ovu investiciju, rukovodeći se, kako kaže, motom: Srbima možeš sve da oduzmeš, osim da jedu i da se vole.

"To je investicija kao i svaka druga, ali sigurno je da neću postati milioner preko noći. To mi i nije ambicija. Lokacija pored Milanovca učinila mi se dobra, jer je uz magistralu, odgovara svima u prečniku od stotinak kilometara. Mada samo u Milanovcu, po mojim saznanjima, postoji četrdesetak parova svingera, ne računam mnogo na njih, jer je ovo ipak mala sredina. Opet, zovu iz Čačka, Beograda, Kragujevca, ali i iz cele bivše Jugoslavije", priča Miodrag za "Press".

"Radimo sve legalno, nudimo uslugu posredovanja u druženju i za proteklih pola meseca nismo imali nijednu posetu policije, niti inspekcije. Oni koji dođu i plate 2.000 dinara postaju članovi kluba. Ako se nekome učini da tu nema ništa zanimljivo, može da odustane i pare mu se vraćaju. Iako mnogi svraćaju i pitaju da li imamo žena, ovde nema, niti će biti prostitutki. Otvoreni smo za pojedince i parove. Žene ne plaćaju uslugu posredovanja, a diskrecija i privatnost naših gostiju potpuno su zagarantovani. Najveće interesovanje je petkom i subotom", objašnjava Maj za "Press".

Kapacitet kuće je tridesetak ljudi na spratu i dvadesetak u salonu u prizemlju. Tu su sauna, đakuzi, komforne sobe. U salonu, na zidu je slika Josipa Broza Tita, za kojeg Miodrag kaže da je bio najveći svinger u SFRJ. Sliku je Miodragu donela majka na poklon, uz reči: "Ako on može da uđe, mogu i ja".

"Klub ima dvoje zaposlenih. To su gospođa koja brine o uređenju i momak koji obezbeđuje klub i radi za šankom", kaže Maj.

Meštani Milanovca, kao i Miodragovi poznanici, različito reaguju, ali njemu je najvažnije da se o klubu priča, naročito otkako je postavljen i sajt.

"Jedna žena iz Čačka me je zvala, čestitala mi i rekla da je najzad neko nešto pravo napravio ovde u Srbiji. Iz iskustva znam da su žene otvorenije i radoznalije i da nikada nisu zadovoljne jednim muškarcem. Svraćaju dosta i pijani. Ovde sam video da mnogim našim muškarcima žena pada na pamet samo kad su pod dejstvom alkohola. Takvi najčešće samo reže, a u stvari su rogonje", objašnjava za "Press" Miodrag, koji je trenutno samac, ali ne očekuje da na ovaj način nađe ženu svog života.

Pravila kluba:
1. Garantovana diskrecija
2. Zabranjen ulaz mlađima od 18 godina
3. Pijani ne mogu da uđu
4. Članarina 2.000 din.
5. Žene ništa ne plaćaju
  • Sale pet

    28.07.2022 16:44
    Da li radi
    Da li radi klub u Milanovcu posto sam čuo da je vlasnik kluba umro?
  • isa

    11.11.2014 19:59
    svaka cast ne samo tom da se ilegalizuje sexy klubovi ovo je ulazak u svet a ne samo u evropu pogledajte nemce holandjane i ostale
  • t

    26.06.2013 22:42
    paznja
    Cuo sam nesto o swwing klubovima.
    Kazu Srpski rulet je u swing klubu pozove se jedna sa hivom a samo organizator zna koja je zarazena.
    Ok znam za ovaj swing klub
    Kazete zabranjen ulaz za pijane ok.
    Zasto ulaznica nije i ko ima test svez na hiv hepatitis klamidiju kondilome?
    Sa tom pravilom verovatno bi bilo i vise swingera
    Poznato je da je ulaz u Rusiu test na hiv to je viza.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Ljubav i sex

Koliko u proseku traje seks?

Rezultati istraživanja koje je sprovela kompanija LoveHoney pokazala je koliko parovi vremena daju predigri, pa i samom seksu.

Tri omiljene seks poze muškaraca

Čak 800 muškaraca je istaklo da im tri poze pružaju najveće zadovoljstvo, kao i da im je pogled tada na svoje partnerke veoma uzbudljiv.

Najbolje poze za oralni seks

Ponavljanje istih poteza, na istim mestima može vas dovesti do monotonog seksa, zbog čega bi s vremena na vreme trebalo da uvodite neke nove igre.

Pet pitanja za bolji seks

Iako je mnogim ženama neprijatno da razgovaraju o seksu, to može da ima višestruku korist za samu vezu sa partnerom.