Kako bez pipanja da znate da su grudi silikonske?

Silikonske grudi možete lako da prepoznate i bez pipkanja - samo ispratite ovih pet koraka.
Silikonske grudi možete lako da prepoznate i bez pipkanja - samo ispratite ovih pet koraka.

1. Stoje preblizu

Većina žena ima oko tri do pet centimetara prostora između grudi, ali implanti značajno smanjuju taj jaz. Ako izgleda kao da se grudi dodiruju na sredini, onda su verovatno lažne.

2. Stoje previsoko

Drugi ćorsokak: njene grudi su postavljene previsoko. Obično one treba da budu u ravni pazuha, ali neuspeli posao operacije grudi je kada one idu iznad te ravni. Ovo je lak način da primetite kada žene nose kupaće kostime jer puš ap brushalter može značajno da ih podigne.

3. Izgledaju kao dinje

Prirodne grudi imaju oblik kruške ili suze, ali ako njene deluju kao velike krupne dinje, to je očigledan znak da su veštačke. Za razliku od pravih grudi, koje su prirodno popunjenije na dnu, implanti su ravnomerno raspoređeni silikonom ili sa fiziološkim rastvorom od vrha do dnna, stvarajući savršeno okrugli oblik.

4. Možete da primetite ožiljke

Plastični hirurzi obično koriste pristupne tačke na telu kako bi stavili implante, ali svi ostavljaju ožiljke: pupak(potražite ožiljak oko centimetar iznad), ožiljak ispod grudi (dva simetrična reza na dnu grudi), oko bradavice (ali ona mora da bude u toplesu kako biste to videli), pazuh gde su ožiljci najvidljiviji. Ako žena nosi majicu na bretele i podigne ruke, potražite na obe strane ožiljke od po pet centimetara.

5. Možete da čujete...

Ako stavite uvo na njene grudi i zvuči kao da ste na plaži, možete biti sigurni da su grudi lažne. Treba vam samo jako tiha soba da ovo čujete, ali ovo je zaista znak koji možete da čujete, a ne da vidite: Žene sa slanim implantima ponekad odaje zvuk "sluuuš" kada se prebace sa jedne na drugu stranu. To je verovatno posledica toga što kada je hirurg popunjavao implante unutar ženskih grudi. Ako se implant ne napuni do kraja rastvorom, to stvara džep vazduha koji se čuje. To nije nešto što biste primetili kada žena hoda ulicom, ali svakako možete da čujete u intimnoj atmosferi.

  • V

    30.11.2015 07:09
    Ako ste već stigli dotle da joj potpuno vidite grudi, da li ćete ih ‚‚slušati‚‚ ili ćete ih pipati?
  • ime

    25.11.2015 15:48
    Koga je briga. :-)
  • mali perica

    25.11.2015 13:37
    ja bih radije da ispipam, da se uverim...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Ljubav i sex

Koliko u proseku traje seks?

Rezultati istraživanja koje je sprovela kompanija LoveHoney pokazala je koliko parovi vremena daju predigri, pa i samom seksu.

Tri omiljene seks poze muškaraca

Čak 800 muškaraca je istaklo da im tri poze pružaju najveće zadovoljstvo, kao i da im je pogled tada na svoje partnerke veoma uzbudljiv.

Najbolje poze za oralni seks

Ponavljanje istih poteza, na istim mestima može vas dovesti do monotonog seksa, zbog čega bi s vremena na vreme trebalo da uvodite neke nove igre.

Pet pitanja za bolji seks

Iako je mnogim ženama neprijatno da razgovaraju o seksu, to može da ima višestruku korist za samu vezu sa partnerom.