Kako da doživite dvostruki orgazam istovremeno

Istovremeni dvostruki orgazmi se smatraju najvećim seksualnim užitkom.
Kako da doživite dvostruki orgazam istovremeno
Foto: 021
Dok neke dame orgazam doživljavaju isključivo vaginalno, zahvaljujući G-tački, postoji veliki broj žena koje to iskustvo duguju klitorisu. 
 
Ipak, po mišljenju stručnjaka, moguće je da ih doživite zajedno, a koliko god vam to izgledalo nemoguće i kompleksno, naučnici kažu da ne zahteva nikakvu posebnu veštinu. 
 
Seksualna terapeutkinja Ejmi Levin objašnjava da je moguće iskusiti dvostruko zadovoljstvo, a sve što treba da uradite je da stimulišete i klitoris i G tačku istvoremeno. Ako ste dovoljno spretni, to možete raditi sami, a za još bolje uzbuđenje najbolje bi bilo da vam u tome pomogne partner. 
 
Tri načina da doživite dvostruki orgazam: 
 
1.Tokom masturbacije 
 
Ejmi savetuje da prvo rukom stimulišete klitoris, a kada osetite da ste blizu orgazma treba da upotrebite dildo koji je posebno dizajniran za nadražaj G tačke, i nastavite da stimulišete klitoris. Veoma je važno da ne stavljate dildo u vaginu dok se baš ne uzbudite, jer se samo tada može napipati ova tačka. 
 
2. Tokom oralnog seksa 
 
Za oralni seks vam je potreban partner, koji će se fokusirati na vaš klitoris. Kada budete blizu orgazma, neka stavi prst u vašu vaginu. Najbolje bi bilo da legnete na leđa i podignete noge, kako bi on lakše napipao G tačku. 
 
3. Tokom seksa 
 
Za postizanje duplog orgazma, veoma je važna i predigra. Levinova predlaže da vam partner stimuliše G tačku prstima ili igračkom, a zatim zauzmite dogi pozu, jer je ona odlična za postizanje vaginalnog orgazma. Ruke savijte u lakovima i oslonite se na površinu, jer na taj način ćete najviše G tačku.
  • sexolog

    06.05.2017 21:23
    Sta je to G tacka ?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Ljubav i sex

Koliko u proseku traje seks?

Rezultati istraživanja koje je sprovela kompanija LoveHoney pokazala je koliko parovi vremena daju predigri, pa i samom seksu.

Tri omiljene seks poze muškaraca

Čak 800 muškaraca je istaklo da im tri poze pružaju najveće zadovoljstvo, kao i da im je pogled tada na svoje partnerke veoma uzbudljiv.

Najbolje poze za oralni seks

Ponavljanje istih poteza, na istim mestima može vas dovesti do monotonog seksa, zbog čega bi s vremena na vreme trebalo da uvodite neke nove igre.

Pet pitanja za bolji seks

Iako je mnogim ženama neprijatno da razgovaraju o seksu, to može da ima višestruku korist za samu vezu sa partnerom.