Zašto se žene sve više odlučuju za profesionalnu masažu vagine

Iako nije poenta da se postigne orgazam, neke žene ga uspešno dožive tokom masaže koja uključuje čak i penetraciju prstom.
Yoni masaža je pravi hit u svetu, a žene se sve više odlučuju za ovaj tretman, koji ima za cilj da oslobodi emocije. Baš poput bilo koje masaže, žene se nakon toga osećaju bolje i energičnije, a tajna se krije u oslobađanju nagomilanog stresa. 
 
Yoni masažu isključivo obavljaju profesionalni maseri, a oni ističu da se proces sastoji iz nekoliko delova: masaže koja uključuje dodirivanje, duboko disanje i ponekad (ako žena pristane) i penetraciju prstom. 
 
Tako Ajsas Finiks, dama koja se bavi ovom vrstom masaže obašnjava da žena može da prođe kroz razna iskustva tokom praktikovanja. Ipak, ona napominje da nije poenta da se postigne orgazam, već da otkrije šta je uzbuđuje, ali i da se oseća dobro nakon tretmana. 
 
"Yoni masaža je svečanost u kojoj je žena pozvana da iskoristi dodir svoje vulve. Dordirom se može očistiti energija, posebno negativna koju izaziva stres", objašnjava Ajsis. Povodom sve veće popularnosti yoni masaže, oglasili su se i neki stručnjaci koji su istakli da ovakav vid masaže može da poboljša i seksualni život. 
 
"Logično je, jer sve što ubrzava protok krvi u vašoj karlici, povećava osetljivost, uzbuđenje i podmazivanje vagine, a to svakako pomaže da lakše dođete do orgazma", objasnila je Meri Džejn Minkin, profesorka na Medicinskom fakultetu Univerziteta Jejl.
  • @Vanja

    07.06.2017 04:13
    Feminizam je jak-a i grdno se ruga muskarcima u nevolji u koje ih sam gurne svojim milosrdnim stavovima, resenje ne idite kod maticara.
  • ne volim

    02.06.2017 18:51
    ovdasnje zene
    Zasto su Novosadjanke toliko prepotentne ?
  • Neko

    02.06.2017 15:50
    @Vanja
    Na svu srecu draga Vanja nisam bio u prilici da se razvedem, u srecnom sam braku, ali mi se gadi vise koliko se zenama daje za pravo.
    Na srecu imam suprugu istomisljenika, ali puno drugara koji prolaze kroz pakao sa zenama, devojkama...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Ljubav i sex

Koliko u proseku traje seks?

Rezultati istraživanja koje je sprovela kompanija LoveHoney pokazala je koliko parovi vremena daju predigri, pa i samom seksu.

Tri omiljene seks poze muškaraca

Čak 800 muškaraca je istaklo da im tri poze pružaju najveće zadovoljstvo, kao i da im je pogled tada na svoje partnerke veoma uzbudljiv.

Najbolje poze za oralni seks

Ponavljanje istih poteza, na istim mestima može vas dovesti do monotonog seksa, zbog čega bi s vremena na vreme trebalo da uvodite neke nove igre.

Pet pitanja za bolji seks

Iako je mnogim ženama neprijatno da razgovaraju o seksu, to može da ima višestruku korist za samu vezu sa partnerom.